economie cultuur politiek RSS

Inschrijving geopend: Grote China Kennis Quiz 2022

Inschrijving geopend: Grote China Kennis Quiz 2022

Op maandag 27 juni wordt de zevende editie van de Grote China Kennis Quiz gehouden. Ditmaal zal de kennisquiz plaatsvinden in juni, onder de vertrouwde leiding van quizmasters Ed Sander van ChinaTalk en Fred Sengers van Blogaap.

Lokatie is de Faculty Club Leiden (in het Academiegebouw van de Universiteit Leiden). Hier wordt in teamverband gestreden om de Grote China Quizbeker.  Wie mogen zich in het Jaar van de Tijger de grootste China-kenners van Nederland noemen?

De registratie opent die avond om 18:45 en we starten om 19:15 uur met de eerste ronde van de quiz. Rond 21:30 wordt de uitslag bekend gemaakt. Er zijn twee manieren om mee te doen: aanmelden als team van vier of vijf teamleden of aanmelden als individu (je wordt dan in een team ingedeeld). Deelnemers betalen € 15,00; Studenten € 10,00. Hiervoor krijg je naast toegang tot de kwis ook drie consumpties.

Let op! Het aantal plaatsen voor deze populaire bijeenkomst is beperkt. Afgelopen jaren hebben we een aantal teams teleur moeten stellen omdat we uitverkocht waren. Registreer je dus direct als individuele deelnemer of met een team! De Grote China Kennis Quiz wordt georganiseerd in het kader van het China Café van het Leiden Asia Centre.

 

Registreren kan hierrrr.

dinsdag 24 mei 2022


Gerelateerde onderwerpen:

Helan Dou na spannende ontknoping winnaar GCKQ

Over Blogaap

China-deskundige Fred Sengers publiceert op Blogaap.nl over het nieuws en de belangrijkste ontwikkelingen uit en over China op politiek, economisch en cultureel gebied. 

Hij publiceert en spreekt over China in de media, geeft gastcolleges op hogescholen en universiteiten en is tevens dagvoorzitter en spreker op congressen en seminars. Staat desgevraagd weleens organisaties die met China hebben te maken met raad en daad bij.

Lees verder