economie cultuur politiek RSS

Schrijf je in: Dé Grote China Kennis Quiz 2023

Schrijf je in: Dé Grote China Kennis Quiz 2023

De inschrijving is geopend voor de leukste China pubquiz van Nederland: Dé Grote China Kennis Quiz. Blokkeer maandag 6 februari in je agenda en schrijf je nu in als team of als individuele deelnemer.

GCKQ is terug rond Chinees Nieuwjaar! Op maandag 6 februari 2023 kunnen kwissers weer hun hart ophalen en voor de achtste keer alweer strijden om de eer, een prijzenpakket en natuurlijk de wisselbeker. De vaste kwismasters Ed Sander (ChinaTalk) en Fred Sengers (Blogaap) leggen weer een keur van vragen voor over het nieuws, geschiedenis, populaire cultuur, sport, politiek, economie, nou ja, alles over China. Wie mag zich het komend jaar de Deus Ex Machina Sinica noemen?

 

Als lokatie is de Faculty Club van de Universiteit Leiden gekozen. Het aantal plaatsen is beperkt, dus wacht niet te lang met inschrijven! Meer info en inschrijven kan op de site van het Leiden Asia Centre.

 

UPDATE - Het maximum aantal deelnemers is bereikt en de inschrijving is gesloten.

dinsdag 6 december 2022


Gerelateerde onderwerpen:

Tiger Lily winnaar GCKQ na spannende ontknoping

Over Blogaap

China-deskundige Fred Sengers publiceert op Blogaap.nl over het nieuws en de belangrijkste ontwikkelingen uit en over China op politiek, economisch en cultureel gebied. 

Hij publiceert en spreekt over China in de media, geeft gastcolleges op hogescholen en universiteiten en is tevens dagvoorzitter en spreker op congressen en seminars. Staat desgevraagd weleens organisaties die met China hebben te maken met raad en daad bij.

Lees verder