economie cultuur politiek RSS

Schrijf je nu in: Grote China Kennis Quiz 2024

Schrijf je nu in: Grote China Kennis Quiz 2024

Op dinsdag 27 Februari 2024 vindt in café The Fiddler in Den Haag de negende editie van de Grote China Kennis Quiz. Welk team mag zich in 2024 de Grootste Chinakenners van Nederland noemen?

Quizmasters Fred Sengers en Ed Sander zullen weer een uitdagende quiz verzorgen. Je kunt deelnemen als team van vier of vijf personen. Individuele deelnemers worden in teams ingedeeld.

 

Deelnemen kost slechts tien euro (studenten betalen de prix d'ami 7,50), inclusief welkomstdrankje en borrelhapjes. Het aantal plaatsen voor deze populaire bijeenkomst is beperkt. Registreer je dus direct als individuele deelnemer of met een team om teleurstellingen te voorkomen!

 

Inschrijven kan hierrrrr.

 

Bekijk ook de video-impressie van de vorige editie van de GCKQ.

woensdag 17 januari 2024


Gerelateerde onderwerpen:

Team Mi Fei blinkt uit bij GCKQ2023

Over Blogaap

China-deskundige Fred Sengers publiceert op Blogaap.nl over het nieuws en de belangrijkste ontwikkelingen uit en over China op politiek, economisch en cultureel gebied. 

Hij publiceert en spreekt over China in de media, geeft gastcolleges op hogescholen en universiteiten en is tevens dagvoorzitter en spreker op congressen en seminars. Staat desgevraagd weleens organisaties die met China hebben te maken met raad en daad bij.

Lees verder