economie cultuur politiek RSS

Vanaf nu te koop: Reis door China in 48 Dagen

Vanaf nu te koop: Reis door China in 48 Dagen

Dat China een steeds belangrijker rol in de wereld speelt is een gegeven. Het boek Reis door China in 48 Dagen geeft een breed, soms verrassend beeld van het hedendaagse China.

Het boek is een bundeling van 48 artikelen naar aanleiding van 'dagen van....'. De reis begint op de Dag van het jodendom en eindigt op Wereld orgasmedag. Uiteenlopende onderwerpen van de gezondheidszorg tot de werk-omstandigheden van Chinese arbeiders en van de vergrijzing tot technologische ontwikkeling komen aan bod.

Samen geven ze een geschakeerd beeld van het land dat zich in 35 jaar heeft ontwikkeld tot een economische en politieke grootmacht. De auteur geeft een dit-wist-ik-nog-niet-garantie af voor iedereen die in het moderne China is geïnteresseerd.

 

Leuk voor onder de kerstboom

Reis door China in 48 Dagen is geschreven door Chinadeskundige Fred Sengers, de auteur van blogaap.nl. Het boek is online te koop als e-book (6,99 euro) en als paperback (14,99 euro).

Boekhandels die interesse hebben kunnen dat via de contactpagina op deze site kenbaar maken.

 

Reis door China in 48 Dagen

auteur: Fred Sengers

omvang: 152 pagina's

 

Meer weten over het boek? Luister dan het interview terug dat ik zaterdag bij de Tros Nieuwsshow op Radio 1 gaf.

vrijdag 5 december 2014



Over Blogaap

China-deskundige Fred Sengers publiceert op Blogaap.nl over het nieuws en de belangrijkste ontwikkelingen uit en over China op politiek, economisch en cultureel gebied. 

Hij publiceert en spreekt over China in de media, geeft gastcolleges op hogescholen en universiteiten en is tevens dagvoorzitter en spreker op congressen en seminars. Staat desgevraagd weleens organisaties die met China hebben te maken met raad en daad bij.

Lees verder