economie cultuur politiek RSS

Schrijf je nu in: Grote China Kennis Quiz 2021

Schrijf je nu in: Grote China Kennis Quiz 2021

Het is zover! Na lang wachten en meer dan een jaar uitstel, is het de hoogste tijd voor de Grote China Kennis Quiz 2021. Ditmaal niet met Chinees nieuwjaar, maar middenin de zomer. En natuurlijk onder de vertrouwde en onderhoudende leiding van quizmasters Ed Sander van ChinaTalk en Fred Sengers van Blogaap.

Op maandag 13 september wordt in het Pesthuis in Leiden (vlakbij het station) gestreden om de Grote China Kennis Quizbeker. De registratie opent die avond om 18:45 en we starten om 19:15 uur met de eerste ronde van de quiz. Rond 21:30 wordt de uitslag van de quiz bekend gemaakt. Wie mag zich in het Jaar van de Os de grootste China-kenner van Nederland noemen?

Er zijn twee manieren om mee te doen aan de Grote China Kennis Quiz: aanmelden als team van 4 of 5 teamleden of aanmelden als individu (je wordt dan in een team ingedeeld).

Deelnemers betalen € 10,00 (incl. BTW) per persoon. Let op! Het aantal plaatsen voor deze populaire bijeenkomst is beperkt. Afgelopen jaren hebben we een aantal teams teleur moeten stellen omdat we uitverkocht waren. Registreer je dus snel als individuele deelnemer of met een team!

 

Aanmelden kan op de site van het Leiden Asia Centre.

donderdag 8 juli 2021


Gerelateerde onderwerpen:

The Relevant Organ slaat weer toe in GCKQ

Over Blogaap

China-deskundige Fred Sengers publiceert op Blogaap.nl over het nieuws en de belangrijkste ontwikkelingen uit en over China op politiek, economisch en cultureel gebied. 

Hij publiceert en spreekt over China in de media, geeft gastcolleges op hogescholen en universiteiten en is tevens dagvoorzitter en spreker op congressen en seminars. Staat desgevraagd weleens organisaties die met China hebben te maken met raad en daad bij.

Lees verder